hqdefault

Tiiminvetäjän paikka avoinna!

Ajankohtaista

Oletko kiinnostunut riskittömästä yrittäjyydestä? Jos tahdot tienata jo tänään ja toteuttaa haaveesi huomenna, ryhdy Tiiminvetäjäksi. Rakenna oma tulevaisuutesi. Iloitset joka hetkestä.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse marjokoivisto148@gmail.com tai ottamalla yhteyttä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Näytät hyvältä, tienaat ja pidät samalla hauskaa!

Viimeisimmät artikkelit


350x312_Contact-us

Tule kuulemaan Oriflamesta!

Oriflame on loistava mahdollisuus sinulle, joka haluat: Oppia kauneudesta ja kosmetiikasta Ansaita ja pitää hauskaa Päättää oman työtahtisi ja tapasi Kehittyä henkilökohtaisesti Harjoittaa omaa yritystä ilman investointeja Kiinnostuitko? Tule tutustumaan Oriflame Kauneuspisteelle osoitteeseen Hämeenpuisto 40, Tampere keskiviikkona 25.10. klo 17...
3.10.2017
Tapahtumat
hqdefault

Tiiminvetäjän paikka avoinna!

Oletko kiinnostunut riskittömästä yrittäjyydestä? Jos tahdot tienata jo tänään ja toteuttaa haaveesi huomenna, ryhdy Tiiminvetäjäksi. Rakenna oma tulevaisuutesi. Iloitset joka hetkestä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse marjokoivisto148@gmail.com tai ottamalla yhteyttä ilmoittautumislomakkeen kautta. Näytät hyvältä, tienaat ja pidät samalla hauskaa!
1.2.2017
Ajankohtaista
orif-novage

Kaunis Iho -ilta

Tervetuloa mukaan Kaunis Iho -iltaan Kauneuspisteelle! Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse osoitteeseen marjokoivisto148@gmail.com tai ilmoittautumislomakkeen kautta. Voimme yhdessä sopia Kaunis Iho -illan sinulle sopivalle päivälle ja halutessasi hemmotteluillan ystävien kanssa, voimme tulla pitämään Kaunis Iho -iltaa sinulle sopivaan paikkaan.  
1.2.2017
Ajankohtaista